Over ons

Big Bud is een klein zeer gezellig winkeltje dat in 1998 is begonnen als kadoshop met de verkoop van allerlei soorten sieraden ,boedha beelden ,wierrook mutsen en petten, t-shirts piercings en nep tatoos.

Al snel begonnen we ook met de verkoop van verschillende waterpijpen, vloeitjes en tipjes,zeefjes en chillums, wierrook en weegschalen. Nog later is daar de smartshop bijgevoegd met de verkoop van magic mushrooms, energie pillen, herbal xtc en salvia. Maar ook cactussen zoals san pedro en peyote en natuurlijk ook cafiene, inositol en manitol. Als laatste hebben we dan ook maar de seedshop toegevoegd met de verkoop van lampen an afzuigings systemen voor de verbouw van uw eigen mariuana. Natuurlijk hebben we ook een breed assortiment van mariuana zaden, regulier en feminised. Ook kunt u bij ons terecht voor voeding en ongedierte bestrijding. Nu willen we niet achterblijven en ook maar online produkten gaan verkopen; u kunt alles bij ons bestellen en wij proberen dit dan zo snel mogelijk te bezorgen.

Een aantal jaren geleden zijn we ook begonnen met de verkoop van CBD-olie. Ik ben zelf begonnen met hem te testen en moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat. Mijn eigen dokter stond er verwonderd van te kijken. Toen ben ik me gaan inlezen op alle mogelijke toepasingen en help ik heel graag andere mensen met hun pijn en kwaaltjes. we hebben dan ook een uitgebreid assortiment van CBD produkten op voorraad.
Kom eens een kijkje nemen in onze winkel op de Grote Gracht 59 in Maastricht of kijk je ogen uit op onze website.

u kunt ook via de website bestellen en het dan later in de winkel ophalen. en wanneer u een grote bestelling heeft hebben we ook een een afhaal adres waar u meer privacy krijgt.

Let op dat u voor de aankoop van bepaalde produkten 18 jaar moet zijn.